Skærbæk Motor Klub

DMU FairPlay

 

DMU har i 2013 i gangsat en stor FairPlay-kampagne, som har fokus på

Respekt – Ansvar – Sammenhold.Disse begreber tager afsæt i et ønske om skabe større respekt kørerne imellem, samt større respekt til de mange DMU-frivillige, som dagligt gør et kæmpe arbejde og i dén grad er uundværlige i sporten. Kampagnen har også fokus på, hvor vigtige rollemodeller er for de yngste i sporten. Det er nemlig i de yngre årgange, at man lærer, hvad det vil sige at være en fair og god sportsudøver. På baggrund af ovenstående optræder begreberne Respekt – Ansvar – Sammenhold i kampagnen.

Hvordan er kampagnen synlig?
Kampagnen er forankret i en række materialer og tiltag. Ét af tiltagene er blandt andet, at alle DMU’s klubber har fået tilsendt et FairPlay-flag, som skal hejses til løb og arrangementer, og på den måde synliggøre FairPlay-budskabet. Således vil FairPlay-logoet altid være synligt for medlemmer, officials, publikum m.fl.


Der vil også produceres to FairPlay-videoer, som går på tværs af DMU’s grene. Disse videoer er klar senere på sommeren.

Ydermere er der produceret FairPlay-klistermærker, plakater, logo samt en masse andet skriftligt informationsmateriale. Noget af dette materiale er klar og kan rekvireres her på siden. Klistermærker og plakater vil produceres snarligt og vil være muligt at bestille via DMU's kontor.

Sidst, men ikke mindst er der udpeget en række FairPlay-ambassadører, som skal være med til at formidle budskabet. Disse ambassadører er valgt på baggrund af deres egne sportslige præstationer, men også med afsæt i den personlighed de har, som ligger i forlængelse af FairPlay-ånden. Du kan læse mere om DMU’s FairPlay-ambassadører i venstre side af menuen.  

Alle skal have fokus på FairPlay
DMU håber, at det ikke blot er ovenstående materiale og tiltag, som vil hjælpe FairPlay-budskabet på vej. DMU håber, at alle klubber, kørere, officials, frivillige samt andre i sporten vil have fokus på fair play ved at tale om hvad god fair play er, sætte ind over for alt hvad der ikke har med fair play at gøre og i det hele taget være med til at fremme det vigtigte FairPlay-budskab.

Erik Gundersen DMU Fair Play Ambassadør