Skærbæk Motor Klub

Torben Hansen indstillet til prisen i

>> Sporten 2011<<

 Ved DRs store TV Gallashow

>>Sporten 2011<<

er Torben Hansen fra Skærbæk Motor Klub insdtillet til Nodeas

>>Gør det muligt prisen 2011<<

 

Torben vidste ikke han var blevet indstillet, men blev mandag formiddag overrasket med den gode nyhed på sin arbejdsplads BL Grafisk i Skærbæk.

Torben er allerede nu sikret adgang til Gallashowet i Herning den 7. januar 2012. Den endelige vinder udtrækkes til finaleshowet og præmieres med 75.000 kr, og er der bare lidt retfærdighed til, så går prisen til Torben for hans kæmpe frivillige arbejde og store succes med ungdomsspeedway. Den ellers lidt anonyme klub Skærbæk Motor Klub har oplevet utrolige successer efter Torbens indtræden i klubben.

Så Nordeas påskønnelse vil være helt fortjent.

Det var en tydeligt overrasket og rørt Torben Hansen der her fik overrakt indstillingen til Nordeas pris »Gør-det-muligt« 2011 af filialdirektør Jimmi Kristensen fra Nordea i Ribe. 

Fakta:

Indstillingen:
Det er Claus Løbner fra Frifelt der har indstillet Torben Hansen og i indstillingen lød det bl.a.:

I 2005 var der ingen speedwayklub i Skærbæk, men det ville Torben Hansen ændre. Derfor sørgede han for, at der kom bane, klubhus, sponsorer og andre faciliteter i samarbejde med lokalområdet. Her seks år efter er de nu Danmarks største klub inden for ungdomsspeedway. Alt sammen fordi Torben Hansen for seks år siden havde en idé om, at han ville have de unge til at køre speedway i Skærbæk. I alle årende har Torben Hansen haft mange kasketter på, men på papiret altid stået som formand for klubben, SMK.

Lige meget hvem man snakker med i og omkring Skærbæk Motor Klub, peger de på Torben Hansen som manden bag klubbens store succes, og ikke mindst grunden til, at der kommer mange unge fra nær og fjern for at køre speedway. De er nu gået fra 0 medlemmer til over 110 siden Torben Hansen ville have de unge til at køre speedway igen.

Torben Hansen gør ikke alt dette for at nå erkendelse og priser. Han er ydmyg og glæder sig over, at se alle de unge mennesker, der finder glæden ved at køre speedway.

Han gør det virkeligt muligt for ungdommen i motorsport, og derfor er jeg ikke ét sekund i tvivl om, at Torben Hansen virkelig fortjener denne pris.


Fakta
Gør det muligt prisen 2011 tilfalder en frivillig, der har gjort en helt særlig og ekstraordinær indsats for at få flere børn og unge til at dyrke sport og idræt i sit lokalområde?

Det velfortjente skulderklap er på 75.000 kr.

Nordeas Gør det muligt-pris skal uddeles for 6.år, og det er en bedømmelseskomite bestående af: Preben Staun fra DIF, Tine Bendix DR-Sporten, Steen Fladberg SportOne og den mangedobbelte OL og VM-vinder, roer Eskild Ebbesen der udvælger de endelige finalister, der går videre til finale og show i Herning.
Torben kom mellem de 4 sidste finalister, men prisen gik desværre til en anden.