Skærbæk Motor Klub

År 2007 var året hvor SMK for alvor

var kommet på banen igen.

 

Med 3 hold i turneringen og en køre trup på 16 50cc kører og 2 80cc kører og en medlemskab på knap 70 medlemmer som aktiv og passiv.  

 

Så var det året som SMK fik en klubhus med toiletter, cafe, børene rum, mødelokale og en fantastisk overdækket terrasse, SMK var en af de første speedway baner i Danmark og den sidste der fik toilet.

 

Det var også året hvor SMK skulle afholde 80cc Danmarksmesterskab, en opgave som var lidt større end de andre løb, Vi har haft i år 2007. Vi havde ikke vejret med os. Løbet blev udsat fordi lægen ikke var kommet, det var også den dag hvor startmaskinen svigtede et par gange og start standeren væltede og så var der også lige det med strømmen. Man kan sige at det ikke lige var vores dag, og dog, det var den dag hvor Vi fik en check fra Tuborg Fonden på 15.000 kr. og der var kommet mange tilskuere og TV2 filmede på stationen, så fik vores sponsere noget for pengene, og alt andet som følger med til sådan et stævne, forløb som det skulle, med et godt salg i kiosken og officials gjorde hvad de skulle.

Vi fik en lektion på hvordan en speedway løb kan være, når man ikke selv er herre over alt, hvad der sker.   

 

Det var også året hvor SMK fik sat navnet godt fast i speedway Danmark, Vores kører gjorde det super godt rundt i landet, hvor de næsten altid fik pokaler med hjem, til stor ærgrelse over for de andre.

 

Hold:                                           4 div. 6 plads.

                                                    3 div. 3 plads.

                                                    2 div. 7 plads.

FIM har netop afholdt deres årsberetning, og Skærbæk Motor Klub blev rost for en særdeles gennemført verdensmesterskab, den bedste til dato og de vil gerne have at Skærbæk Motor Klub vil gennemføre et VM igen i år 2008, det var en stor skulder klap til os, som vi naturligvis er stolte af.