Skærbæk Motor Klub

Hvis du har noget du gerne vil have slået på på køb/salg siden,

kan du sende en mail til th-speed@mail.tele.dk eller 6240@mail.dk

med informationer og et evt. billede

Om os

RacingSalg.dk er en annonceringsportal for udelukkende motorsport. Siden fungerer som en online markedsplads, hvor det er muligt at finde eller oprette motorsports annoncer med henblik på køb og salg. Det er hurtigt, nemt og sikkert for både annonce ejerne såvel som køberne.

Siden er startet og drives af brødrene Asger & Erik Kristensen, som selv er aktive indenfor motorsport med teamet A-E Racing. Idéen til RacingSalg.dk kom på baggrund af at, vi selv har haft et behov for et godt site, hvor det var muligt at sælge motorsports grej hurtigt og sikkert. Det kan være svært, hurtigt, at finde en køber indenfor den del af motorsporten man dyrker og da man måske allerede f.eks. bruger den samme køredragt, som andre i motorsports branchen, er idéen med RacingSalg.dk at samle alt dansk motorsport på en side, så man når ud til en bredere gruppe entusiaster med samme interesse.

På vores site kan du frit købe eller sælge alt motorsport. Du kan oprette alle de gratis annoncer du ønsker,  med op til 5 billeder på hver annonce. Siden er simpelt opbygget, så det altid er nemt for brugere og potentielle købere at finde rundt på siden.

Vi ønsker dig alt godt med RacingSalg.dk – go’ handel!


A-og-E

www.racingsalg.dk

 

Batterier 12V18aH sælges.

Pris pr. styk 200 kr.

Tilbudet lyder på 3 for 550 kr.

Mål: (længde: 18 cm) (bredde: 7,5 cm) (højde 17 cm.)

Henvendelse ved interesse på: 40881264

Hilsen JS-Racingteam.dk (Allan Sørensen)

2 Stk Wulf hjelme Junior str S og Junior str M. Helt nye 475 kr pr stk. Ved interesse kontakt Claus Andersen på 40119093.