Skærbæk Motor Klub

Tønder Kommune 

lederpris til

Torben Hansen Skærbæk Motor Klub

 

Torben har et kæmpe hjerte for de unge speedway kører og har gennem 18 år haft speedway- skoler for de unge samt gennem flere år været træner for ungdomslandsholdet. I dag har han valgt at sige stop på landsholdstruppen.

Men ikke helt stop til speedway verdenen, da han ønsker at få hjemmeklubben SMK til at køre igen.

Med hans store speedway viden og kæmpe netværk, sprang han ud i hans store drøm om at kunne holde et VM arrangement på hjemmefronten i Skærbæk, og ja, hvem havde da troet det.

Klubben havde på det tidspunkt stået i dvale så længe og banen var under alt kritik. Men Torben havde en plan, og havde mildest talt lagt vandret for at dette skulle gennemføres.

Med en kæmpe indsats og frivillige arbejdsfolk, blev der afholdt VM for ungdomskører i Skærbæk, det var nærmest en folkefest og ja selv fra “over there” roste de det hele MEGET, så man i meget lang tid efter næsten ikke har kunnet få armene ned igen, og takke være Torben, står klubben i dag med nye faciliteter,

4 ny tilmeldte micro kører hold, 1 80cc hold og Danmarksmesterskaber på stribe til klubben og meget mere.

Og man skal ikke være i tvivl om, om Torben så stadig vil være der, han vil bakke alt op 110% og han fortjener et KÆMPE stort skulderklap og ikke mindst fortjeneste tegnet i den høje ende.

 

Indstillet af:

Bestyrelsen Skærbæk Motor Klub